Meer weten? Bel
Klanten geven ons
4.5/5

Uw tuin op de schop

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het ontwerp is gereed en de materialen zijn gekozen. Uw tuin gaat op de schop. Door onze heldere communicatie komt u ook in deze fase niet voor verrassingen te staan. Wij werken netjes, gestructureerd en veilig. Wel zo prettig voor iedereen.

Of het nu gaat om renovatie van een deel van uw tuin of de aanleg van een compleet nieuwe tuin, alles is mogelijk en bespreekbaar. Zodra we de eerste schop in de grond steken is dat het begin van uw droomtuin. Het ontwerp van de tekentafel komt tot leven. Onze hoveniers hebben niet alleen groene vingers, ze hebben ook nog gouden handen. Of het nu gaat om een vlonder, tuinhuis of pergola; wij creëren het graag voor u. 

Inspiratie voor uw tuin

Om u alvast te inspireren met onze creatieve tuinontwerpen ziet u hieronder een kleine selectie. Wij ontwerpen veelal zelf maar werken ook regelmatig samen met tuinarchitecten. Op onze Pinterest pagina kunt u terecht voor nog veel meer inspiratie en ziet u ook de verschillende tuinstijlen terugkomen.

Hoe wij werken

En wat u van ons kunt verwachten
Door ons kleine lokale karakter weet u precies wie u tegenover u heeft. Wij werken met een klein aantal medewerkers waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie snel. Dat werkt wel zo prettig.  Nadat het ontwerp en de offerte goedgekeurd zijn stemmen wij onze planning met uw agenda af. Een datum voor aanvang van de werkzaamheden wordt gepland. Houdt hierbij rekening met een kleine marge omdat factoren als weer, levertijden van materialen of anderszins de planning iets kunnen doen laten schuiven. De materialen worden besteld en kort voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan hebben we altijd nog overleg.  Afhankelijk van het type project zal er meestal eerst geruimd worden voordat het opbouwen start. Daarna is het grondwerk aan de beurt. Dit is de basis van het project en daarom voeren we dit zorgvuldig uit. Eventuele kabels voor verlichting, water en elektra worden nu  ingegraven om dit straks netjes af te kunnen monteren. Bouwwerken, straatwerk en als laatste beplanting. Kortom, uw tuin is bij ons in goede handen. Als u zorgt voor de koffie dan zorgen wij voor de rest. 
aanleg_03