Meer weten? Bel
Klanten geven ons
4.5/5

Uw tuin leeft

Geniet het hele jaar door van uw tuin

Wilt u graag dat uw tuin er het gehele jaar verzorgd bij ligt of dat wij u begeleiden in de werkzaamheden dan zijn wij u graag van dienst. Dat kan op allerlei manieren, voor zowel particulieren als bedrijven.

U kunt kiezen uit verschillende onderhoudscontracten of uitvoering op basis van uurtarief. Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op waarin u kunt zien om de hoeveel weken of welke dag wij het onderhoud in uw tuin komen uitvoeren.

Zakelijk onderhoud

Tuinonderhoud voor bedrijven
Het terrein rondom uw bedrijfspand maakt deel uit van het visitekaartje. De eerste indruk wordt tenslotte al opgedaan voordat er op de deurbel wordt gedrukt. Tal van bedrijven ontzorgen wij door een continue en verzorgde uitstraling te creëren. Wat mogen wij voor u betekenen?

Veelgestelde vragen

Het onderhoud van een tuin bevat veel verschillende facetten. Het maaien van een gazon tot het knippen van een haag. Elke tuin is anders en daarom vraagt ook elke tuin om ander onderhoud. De meeste onderhoudswerkzaamheden gebeuren op regie. Dat betekent dat u betaalt op urenbasis. Daarnaast beiden wij ook onderhoudscontracten aan waarbij wij vooraf afspreken hoe vaak en welke werkzaamheden wij voor u zullen verzorgen dat jaar. Deze onderhoudscontracten bieden wij aan tegen een prijsafspraak. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een passend advies te komen.

Dat hangt af van uw wensen. Een specialiteit van Bosch Hoveniers is het totaal ontzorgen op tuingebied. Wij nemen u graag alles uit handen en zorgen ervoor dat u enkel hoeft te genieten van uw tuin. Of wellicht tuiniert u graag zelf en kunnen wij u helpen bij de grote klussen. Ook dat is zeker mogelijk en bespreekbaar. 
Helemaal onderhoudsvrij bestaat niet. Wel is het mogelijk om de onderhoudswerkzaamheden tot het minimum te beperken. Maar dat hoeft zeker niet te betekenen dat u alleen maar bestrating in de tuin heeft. Ook een groene tuin kan onderhoudsvriendelijk zijn mits deze juist en zorgvuldig is aangelegd en doordacht. Ook hierin denken wij graag met u mee.
Op zoek naar vast tuinonderhoud?
Neem contact met ons op.