Meer weten? Bel
Klanten geven ons
4.5/5

Zakelijke dienstverlening

Ontwerp, Aanleg & Onderhoud

Een verzorgd bedrijventerrein vertelt iets over de uitstraling van uw bedrijf en manier van werken. Aandacht voor details en een nette werkwijze. Door ons op regelmatige basis langs te laten komen heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en kunt u doen waar u goed in bent.

Wij beschikken over machines op basis van een accupack. Niet alleen heel milieuvriendelijk maar ook een aanzienlijke reductie van geluid. Hierdoor hebben u en uw medewerkers geen overlast van onze werkzaamheden. Dat werkt wel zo prettig.

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek waarin we uit kunnen leggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van het terrein en van uw wensen. Een specialiteit van Bosch Hoveniers is het totaal ontzorgen. Wij nemen u graag alles uit handen en zorgen ervoor dat de ruimte rondom uw pand er altijd netjes en verzorgd uitziet.
Elke bedrijfsterrein is anders en daarom bieden wij aan bedrijven altijd maatwerk. Wij werken voor onze zakelijk klanten met een onderhoudscontract waarbij wij vooraf afspreken hoe vaak en welke werkzaamheden wij voor u zullen verzorgen dat jaar. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een passend advies te komen.
Meer weten over onze zakelijke dienstverlening?
Wij informeren u graag