Meer weten? Bel
Klanten geven ons
4.5/5

Tuinontwerp

Een vak apart
Een goed doordacht tuinontwerp levert u jarenlang plezier. De tuin komt het mooist tot zijn recht als hij past in zijn omgeving en bij zijn bewoners. Wij helpen u hier graag bij. Een tuinontwerp maken staat niet op zichzelf. Wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek en luisteren naar uw wensen. Daarna meten wij de tuin in en gaan voor u aan de tekentafel zitten om tot een creatief ontwerp te komen. Hierin verwerken wij ook ons advies voor materialen die passen bij de uitstraling van uw huis en omgeving. Typisch Bosch Hoveniers? Strak lijnenspel met een speelse twist. Daarnaast leveren wij u een offerte op maat waarin het tuinontwerp verwerkt is. Het staat u vrij om ons alles te vragen. Wij zullen dat ook doen. Zo weten we zeker dat u straks een tuin heeft die bij u past. 
ontwerp - 2
beplantingsplan

Beplantingsplan

De finishing touch van uw tuinontwerp is toch wel een goed doordacht beplantingsplan. Uw tuin laten meegroeien met ieder seizoen, dat geeft het mooiste resultaat. Ook hierbij kunnen wij u goed van dienst zijn door onze jarenlange ervaring en plantenkennis. Er zijn veel verschillende planten en allerlei mogelijkheden om ze toe te passen. Zo wordt elke tuin weer anders, dat maakt een tuin persoonlijk en bijzonder.

inlite

Verlichtingsplan

Een mooi verlichtingsplan maakt dat u niet alleen overdag kunt genieten van uw tuin. In de avond opvallende elementen in uw tuin in de spotlight zetten geeft een prachtig resultaat. Het gevoel van binnen-buiten wordt hierdoor geaccentueerd. En dat geeft uw tuin net dat beetje extra en onderscheidt zich van andere tuinen. Wij denken graag met u mee over een verlichtingsplan zodat u nog langer geniet van uw tuin.

Beregeningsplan

Beregeningsplan

Elke tuin heeft een waterbehoefte om de beplanting in goede conditie te houden. Dit kunt u als klant handmatig verzorgen maar er zijn ook volledig automatische oplossingen beschikbaar zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij letten hierbij op verschillende facetten zoals bodemsoort, type gewas, gazon, beplanting, etc. Wist u dat u veel water kunt besparen door een goed doordacht beregeningsplan?

Enkele van onze Tuinontwerpen

Om u alvast te inspireren met onze creatieve tuinontwerpen ziet u hieronder een kleine selectie. Wij ontwerpen veelal zelf maar werken ook regelmatig samen met tuinarchitecten. Op onze Pinterest pagina kunt u terecht voor nog veel meer inspiratie en ziet u ook de verschillende tuinstijlen terugkomen.

Wilt u ook een uniek Tuintontwerp?
Plan dan een afspraak met ons in

Veelgestelde vragen

Een tuinontwerp maken staat niet op zichzelf. Wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek, meten de tuin in en gaan voor u aan de tekentafel zitten om tot een creatief ontwerp te komen. Daarnaast leveren wij u een offerte op maat waarin het tuinontwerp verwerkt is. Als wij een tuinontwerp voor u mogen maken en de opdracht voor het realiseren komt daaruit voort dan kost het ontwerp u niets. Echter, indien de realisatie niet tot stand komt dan zullen wij deze kosten wel in rekening moeten brengen. De kosten bespreken wij vooraf met u tijdens het oriënterend gesprek en hangen af van de grote van het te maken ontwerp en de wensen.

Jazeker. Het is heel duurzaam om materialen te hergebruiken. U kunt dit aangeven tijdens het eerste gesprek, dan wordt daar rekening mee gehouden in het ontwerp en de offerte.